Σάββατο 08/04/23 15:00-20:00

«Αν το Ρέικι εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο, θα αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων και θα μεταμορφώσει την ηθική της κοινωνίας. Θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να θεραπεύσουν όχι μόνο το σώμα τους, αλλά και τον πλανήτη Γη.»…….. Δρ.Μικάο Ουσούι, ιδρυτής του συστήματος Ρέικι.

Το Ρέικι είναι μια απλή τεχνική που στοχεύει στην πνευματική αφύπνιση και συνειδητοποίηση της φύσης του ανθρώπου. Το ρείκι βρίσκεται παντού. Μέσα μας και γύρω μας. Το Ρέικι υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Ο δάσκαλος Μικάο Ουσούι στις αρχές του 19ου αιώνα μέσα από βαθιά αφοσίωση και διαλογισμό ανακάλυψε πώς μπορεί αυτή η ενέργεια να χρησιμοποιηθεί, διοχετευτεί για το καλό όλων και το ανώτερο καλό.

Το Ρέικι είναι ιαπωνική λέξη. Το ρέι- περιγράφει την άπειρη συμπαντική ενέργεια και την Ανώτερη Σοφία και το -κι, την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα έμβια όντα. Όλοι γεννιόμαστε με αυτή την ενέργεια και αυτή μας διατηρεί στη ζωή. Το ρέι- και το -κι είναι πάντα συνδεδεμένα. Δυστυχώς όμως τα καθημερινά προβλήματα, το στρες, οι πεποιθήσεις, οι φόβοι και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, λανθασμένη αναπνοή, κακή στάση σώματος κ.ά.  δυσκολεύουν τη ροή αυτής της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα καθώς δημιουργούν μπλοκαρίσματα μέσα στα ενεργειακά κανάλια. Το αποτέλεσμα είναι η ασθένεια και η αποσύνδεση από την Ανώτερη Σοφία.

 Στον 1ο βαθμό καθαρίζουμε και πάλι τα ενεργειακά μας κανάλια και γινόμαστε αγωγοί της συμπαντικής ενέργειας, μαθαίνουμε συνειδητά πια να τη χρησιμοποιούμε στον εαυτό μας και στους άλλους, με στόχο την κάθαρση και τη θεραπεία σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, την επανασύνδεση με την Ανώτερη Σοφία και την εναρμόνιση της πορείας μας σε αυτή τη ζωή με το ταξίδι της ατομικής, αλλά και της συλλογικής ψυχής.

Στο σεμινάριο του Α΄Βαθμού γίνονται οι 4 πρώτοι συντονισμοί στην ενέργεια του Ρέικι και μετά το πέρας του σεμιναρίου θα είστε θεραπευτές Α βαθμού…που σημαίνει θα μπορείτε να κάνετε θεραπείες για κάθε είδους ασθένεια ή δυσαρμονία, από κοντά, και σε εσάς αλλά και σε άλλους. Θα διδαχθούν επίσης τεχνικές διαλογισμού μέσα από το σύστημα του Ρέικι, τεχνικές αυτοθεραπείας και επαναπρογραμματισμού του συνειδητού νου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα αρχίσει να εναρμονίζεται η ζωής σας με τα συμπαντικά πλάνα και το ανώτερο καλό.