Το Σάββατο 1 Απριλίου θα γιορτάσουμε την άρση όλων των μέτρων για το κορονοιό (επιτέλους και επίσημα). Θα γιορτάσουμε την ελευθερίας μας να βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί χωρίς κανένα περιορισμό, χωρίς καμία μάσκα, χωρίς κανένα τέστ. Έφτασε η ώρα να απελευθερωθούμε από τους φόβους που ο κορονοιός μας δημιούργησε και να γυρίσουμε πίσω στις “όλο αγάπη” αγκαλιές και συγκεντρώσεις. Θα γιορτάσουμε την επίσημη νόμιμη απελευθέρωσή μας!!!!!
Θα ξεκινήσουμε τη βραδιά μας με έναν διαλογισμό που θα μας συνδέσει με τον Ανώτερο μας Εαυτό στις 18:30. Μια συγκεκριμένη τεχνική που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε μέσα μας μια πύλη σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό. Κάθε φορά που συνδεόμαστε με τον Ανώτερο Εαυτό προσφέρουμε ένα ενεργειακό μπάνιο θεικού φωτός σε όλο μας το είναι, άμεσα καθαρίζουν όσα είναι έτοιμα να καθαρθούν και μια αίσθηση γαλήνης, ισορροπίας και ευδαιμονίας απλώνεται μέσα μας. Μετά από τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό όλα μοιαζούν αλλιώς!
Θα ακολουθήσει τραγούδι και κίρταν με οδηγούς τους αγαπημένους σαμανοφίλους Dimitris Sour, Marie Anoop Kaur Mytilinaiou, Oikonomopoulou Ifigeneia. Μέσα από το κίρταν (γιόγκικο λατρευτικό τραγούδι) ανυψώνεται η ψυχή και καθάρεται το σώμα. Είναι μια θεραπευτική διαδικασία που θα μας βοηθήσει να φύγουμε απο τις σκέψεις και να έρθουμε στην καρδιά. Να αποφορτιστούμε από οτιδήποτε μας βαραίνει και μας προβληματίζει. Να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Στο κίρταν, δεν υπάρχουν κανόνες, μπορείτε να καθίσετε ή να σταθείτε, ή και να χορέψετε και να παίξετε μουσικά όργανα.
Εκτός από το κίρταν θα τραγουδήσουμε υπέροχα τραγούδια που ανοίγουν την καρδιά και ηρεμούν το νου.
Σας περιμένουμε με την καλή σας διάθεση καί όποιο μουσικό όργανο επιθυμείτε!

18:30-19:00 Διαλογισμός
19:00-19:30 Διάλειμα με μπισκοτάκια, τσάι και κουβεντούλα
19:30-21:00 Τραγούδι

Είσοδος ελεύθερη